Ervaar jij Burn-out klachten?

en verlang jij naar een leven met meer rust en energie?

COACHING BIJ BURN-OUT

Het is zeker niet makkelijk om te erkennen en te accepteren dat je een burn-out hebt, maar het is wel je eerste stap in je herstel!

Leven met een burn-out

Op dit moment irriteer je je alleen maar aan je omgeving, je voelt je boos en bent niet meer in staat om te genieten. Je bent alleen maar aan het mopperen tegen alles en iedereen om je heen. En wat zou je dit graag anders zien. Coaching bij burn-out kan helpen.

Je bent een te lange tijd achter elkaar blootgesteld aan stress en daarmee ben je overbelast en uitgeput. Je ervaart klachten als extreme vermoeidheid, hoofdpijn en duizeligheid. Je voelt je het meeste van de tijd opgejaagd en prikkelbaar en kunt je maar moeilijk ontspannen. Je piekert veel en slaapt daardoor slecht. Je bent in een vicieuze cirkel terecht gekomen en voelt je letterlijk opgebrand.

Jouw lichaam heeft op de STOP knop gedrukt! En zo niet meer verder…

Hoofdpijn en slecht slapen

Get your fire back!

IK HELP JE MET COACHING BIJ BURN-OUT

persoonlijke ontwikkeling

Hoe kan coaching bij een burn-out helpen?

Het belangrijkste bij een Burn-out is dat je rust gaat nemen en te gaan doen wat goed voor jou is- lichamelijk, geestelijk en emotioneel.

Als stress- en Burn-out coach loop ik met je mee op jouw pad. Het traject stemmen we samen af op jouw behoefte. We brengen in kaart welke omstandigheden tot zoveel stress hebben geleid. Ervaar je problemen op je werk? Neem je te veel hooi op je vork? Wil je alles altijd perfect doen? Of is het een combinatie hiervan.

We gaan je leven opnieuw vormgeven. Zoals jij dat wilt. Zodat je nooit meer in deze situatie terecht komt. Je gaat ontdekken waar je bent weggegaan van jezelf, waar jij je hebt aangepast en hoe je weer terugkomt.

Ben jij er klaar voor om een ontdekkingstocht te maken naar jezelf?

breng je leven in een positieve flow

en claim je recht om te genieten, te ontspannen en je verbonden te voelen met jezelf
Leren omgaan met stress door Dolores - Stress en Burn-out coach in Utrecht

Hi, Ik ben Dolores

Ik ben nu in een fase in mijn leven waarbij ik volop in mijn kracht sta. Samen met mijn man ben ik ouder van de twee leukste kinderen van de wereld!

Ik zorg goed voor mezelf door gezond te eten, lange wandelingen te maken in het bos of langs het strand. Naast de yogalessen die ik geef vind je me 2 x per week in de sportschool. Ik ben dol op muziek en dans wanneer ik maar kan en houd ook erg van een lekker glas Gin & Tonic!

Dat is niet altijd zo geweest. Rond mijn 28e liep ik vast. Drukke baan, relatie die stuk was gelopen, nieuwe liefde ontmoet in deze rollercoaster van stress en emoties raakte ik mezelf kwijt.

Tijdens mijn herstel dacht ik: dit nooit meer! Ik ben gaan leren om keuzes te maken vanuit mijn hart. Opnieuw te leren voelen en te leven vanuit liefde en niet vanuit angst. Natuurlijk komen er nog regelmatig uitdagingen op mijn pad. Ik zie ze als mijn levenslessen en grijp zo de kans om mezelf steeds beter te leren kennen.

Ik weet waar ik gelukkig van word en handel daar ook naar en dat geeft mij enorm gevoel van vrijheid!

Dat gevoel van dichterbij jezelf komen en vrijheid ervaren, dat gun ik iedereen!

Dolores is Stress & Burn-out Coach en Yogadocent en begeleidt bij Stress, Burn Out en het (her) vinden van Balans. Zij gaat uit van jou als geheel en zal zich daarbij richten op het mentale, fysieke en emotionele gebied. Door middel van yoga en persoonlijke coaching bij stress breng je die drie weer in verbinding met elkaar en zal je meer rust en balans ervaren in je dagelijkse leven.
werkwijze - yoga bij stress en burn-out klachten - eerste hulp bij stress en burn-out

Volg mij op social media

Contact

0611153717
hallo@doloresb.nl