je energiek, krachtig en in balans voelen

maak ruimte in lichaam & geest

Hatha Yoga

In onze huidige maatschappij staan we constant ‘aan’ staan. We hebben een volle agenda en zijn druk met werk en/of gezin. Ons hoofd zit vol en zo ervaren we steeds meer stress. Stress kan zich zowel mentaal, emotioneel als fysiek uiten. Dus is het belangrijk om lichaam en geest weer in balans te krijgen zodat jij weer lekker in je vel zit.

Yoga leert je om met aandacht naar je lichaam te keren en bewust te worden van de adem als verbinding tussen lichaam en geest, zodat je voelt waar het voor jou om gaat.

Hatha Yoga gaat uit van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Kenmerkend voor deze vorm van  Yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren. Het resultaat van een yogales is dat je een diepe ontspanning kunt ervaren.

 

"Je kunt iets niet veranderen als je er niet bewust van bent"

Dolores is Stress & Burn-out Coach en Yogadocent en begeleidt bij Stress, Burn Out en het (her) vinden van Balans. Zij gaat uit van jou als geheel en zal zich daarbij richten op het mentale, fysieke en emotionele gebied. Door middel van yoga en persoonlijke coaching bij stress breng je die drie weer in verbinding met elkaar en zal je meer rust en balans ervaren in je dagelijkse leven.
werkwijze - yoga bij stress en burn-out klachten - eerste hulp bij stress en burn-out

Volg mij op social media

Contact

0611153717
hallo@doloresb.nl