Ervaar jij Stress of Burn-out klachten?

en verlang jij naar een leven met meer rust en energie?

Ervaar jij Stress of Burn-out klachten?

en verlang jij naar een leven met meer rust en energie?

WELKOM! Ik wil je alvast een compliment geven, omdat jij jezelf en je klachten serieus neemt. Doormiddel van coaching kun je op zoek gaan naar inzichten en antwoorden. Wat heb jij nodig en wie kan jou daar bij helpen?

van stressvol naar stressbestendig

Onze maatschappij is zo druk, dat je vaak niet eens door hebt dat je te veel stress ervaart. Iedereen om je heen is ‘druk, druk, druk, dus gestrest zijn lijkt normaal.

Totdat je lichaam de stress niet meer kwijt kan. Je raakt stukje bij beetje de grip op jezelf, je lichaam en je leven kwijt.

Stress creëert onrust in je lichaam en je geest. Voelen en doen wat nu goed voor je zou zijn is lastig.

Ik kan je hierbij helpen met persoonlijke coaching. We gaan aan de slag met de signalen die jou lichaam geeft. De signalen bevatten belangrijke informatie en geven je inzicht in de oorzaken en gevolgen van stress.

Je doet het zelf, maar niet alleen!

persoonlijke coaching bij stress

zo ziet het traject eruit 

afspraak inplannen voor persoonlijke coaching

Afspraak inplannen

Stuur mij een email met daarin wat meer informatie over jouw situatie en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

1 op 1 coaching

KENNISMAKING

In ons eerste, vrijblijvende gesprek brengen we in kaart wat jouw behoeftes zijn en wat ik als coach voor jou kan betekenen.

Persoonlijke coaching? Gratis kennismaking

Eerste afspraak

Je hebt je eerste stap gezet! We gaan nu aan de slag om helder te krijgen wat jij nodig hebt om je doel(en) te bereiken.

afsluiting

afsluiting

Gelukkig is daar ook het moment dat je je doel(en) bereikt hebt of dat je voldoende stappen hebt gezet om alleen verder te kunnen.

De focus tijdens onze gesprekken ligt op jou! Welke vragen houden je bezig. Wat zijn jouw wensen/ verlangens en hoe kun je deze omzetten naar concrete doelen. En zijn deze ook haalbaar? Je wordt gestimuleerd om te ontdekken wat je raakt en wat je inspireert. Wat zijn jouw waarden en hoe kun je die inzetten bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ons menselijk gedrag laat zich niet in een enkel uurtje veranderen. Dat gaat met vallen en opstaan. Gemiddeld ben je 3 tot 6 sessies bezig. Deze sessies duren ongeveer 60 min. Lees meer over mijn werkwijze bij persoonlijke coaching.

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek!

breng je leven in een positieve flow

en claim je recht om te genieten, te ontspannen en je verbonden te voelen met jezelf

Leven in een positieve flow

Go with the flow, surfen op de golven van de zee of hoe je het ook noemen wilt. Het is een manier van leven waarin je doet wat goed voelt, wat bij je past. Flow betekent ‘doorstroming’. Wanneer je lekker in je flow zit, stroomt alles in je werk en in je leven. Het is een prettige, ontspannen manier van leven, maar niet altijd gemakkelijk.

Kun jij accepteren wat er is, rust creëren in chaos?

Dolores is Stress & Burn-out Coach en Yogadocent en begeleidt bij Stress, Burn Out en het (her) vinden van Balans. Zij gaat uit van jou als geheel en zal zich daarbij richten op het mentale, fysieke en emotionele gebied. Door middel van yoga en persoonlijke coaching bij stress breng je die drie weer in verbinding met elkaar en zal je meer rust en balans ervaren in je dagelijkse leven.
werkwijze - yoga bij stress en burn-out klachten - eerste hulp bij stress en burn-out

Volg mij op social media

Contact

0611153717
hallo@doloresb.nl