Wil jij leren omgaan met stress?

Retreats

De retreats staan altijd in het teken van thuiskomen bij jezelf. Je hoeft even helemaal niets.
Je gaat een reis maken van je hoofd, naar je hart, naar je pure Zelf. Vanuit liefde verbinden met jezelf en alles om je heen. Het programma is met zorg samengesteld en bestaat o.a. Uit yoga, meditatie, Pranayama, visualisaties en vrije tijd.

Iedereen is welkom! Of het nou je eerst retreat is of je hebt helemaal geen ervaring met yoga. De retreats zijn voor iedereen toegankelijk.

Heb je interesse, maar twijfel je nog? Neem dan gerust contact met mij op hallo@doloresb.nl

Retreat bewustwording

Bewustwording

Je bent je moe en gestrest. Je voelt de energie uit je weglopen.

Dat het anders moet, dat is wel duidelijk!

In dit kennismakingsgesprek gaan we in kaart brengen wat jouw behoeftes zijn en wat ik als coach voor jou kan beteken.


Kosten: Gratis
Tijd:       30 min

Retreat rust

RUST

 

Tekst

Stap voor stap ga je op zoek naar wie jij bent, wat jij kunt en wat je nu écht wilt in het leven!

Je gaat de diepte in en je legt jezelf onder een vergroot glas. Om inzichten te krijgen, moet je eerlijk zijn tegen jezelf. Dit kan pijnlijk zijn, maar daarna kun je stappen zetten in een leven dat bij jou past.


Kosten :    € 89,00
Tijd:            60 min.

retreat verbinding

VERBINDING

 

Je persoonlijke ontwikkeling is een proces dat gaat met vallen en opstaan. Er blijven periodes in je leven ontstaan waarop je opnieuw onrust en weerstand kunt ervaren. Je merkt dat je weer te veel in je hoofd gaat zitten en dat je energie weglekt.

Wat jij nodig hebt is een duwtje in de juiste richting.

Boost Your Energy!

Kosten:  € 150 incl BTW
Duur:      90 min

Meer weten over de coachingstrajecten? Stuur een berichtje of bekijk de werkwijze.

GET YOUR FIRE BACK!

Leren omgaan met stress door Stress en Burn-out coach Dolores

Hi, Ik ben Dolores

Ik ben nu in een fase in mijn leven waarbij ik volop in mijn kracht sta. Samen met mijn man ben ik ouder van de 2 leukste kinderen van de wereld!

Ik zorg goed voor mezelf door gezond te eten, lange wandelingen te maken in het bos of langs het strand. Naast de yogalessen die ik geef vind je me 2 x per week in de sportschool. Ik ben dol op muziek en dans wanneer ik maar kan en houd ook erg van een lekker glas Gin & Tonic! 

Dat is niet altijd zo geweest. Rond mijn 28e liep ik vast. Drukke baan, relatie die stuk was gelopen, nieuwe liefde ontmoet in deze rollercoaster van stress en emoties raakte ik mezelf kwijt. Er was geen contact meer met mijn lichaam en alles ging als een 8 mm film aan mij voorbij. Tijdens mijn herstel dacht ik: dit nooit meer! Ik ben gaan leren om keuzes te maken vanuit mijn hart. Opnieuw te leren voelen en te leven vanuit liefde en niet vanuit angst. Natuurlijk komen er nog regelmatig uitdagingen op mijn pad. Ik zie ze als mijn levenslessen en grijp zo de kans om mezelf steeds beter te leren kennen.

Ik weet waar ik gelukkig van word en handel daar ook naar en dat geeft mij enorm gevoel van vrijheid!

Dat gevoel van dichterbij jezelf komen en vrijheid ervaren, dat gun ik iedereen!

 

Dolores is Stress & Burn-out Coach en Yogadocent en begeleidt bij Stress, Burn Out en het (her) vinden van Balans. Zij gaat uit van jou als geheel en zal zich daarbij richten op het mentale, fysieke en emotionele gebied. Door middel van yoga en persoonlijke coaching bij stress breng je die drie weer in verbinding met elkaar en zal je meer rust en balans ervaren in je dagelijkse leven.
werkwijze - yoga bij stress en burn-out klachten - eerste hulp bij stress en burn-out

Volg mij op social media

Contact

0611153717
hallo@doloresb.nl