Heb jij behoefte aan een goed gesprek?

ik loop graag met je mee.

WANDELCOACHING 

Wandelen verlaagt je stressniveau en dat is waar jij op dit moment behoefte aan hebt!

Wandelen is supergezond.

Wandelen verlaagt je stressniveau en dat is waar iedereen op dit moment wel behoefte aan heeft. Het geeft rust, plezier, ontspanning maar ook inzichten. Wat het juiste moment voor een wandeling is, is natuurlijk voor iedereen anders. Het kan zijn dat je in de ochtend die helderheid nodig hebt of wellicht na de lunch of een uurtje of drie in de middag. Hoe dan ook…wandelen is supergezond voor je! Zowel lichamelijk als geestelijke.

Wil jij ook je stressniveau verlagen? Trek dan maar alvast je wandelschoenen aan!

Wandel coaching bij stress- Utrecht

Wandelen leent zich uitstekend voor een goed gesprek!

Wandelen tegen stress in Utrecht

Hoe kan wandel coaching helpen?

Door te gaan wandelen kom je fysiek en mentaal in beweging. In een gesprek kun je je frustraties, stress of negatieve gedachten kwijt. Er komt letterijk een frisse wind door je hoofd en je krijgt het voor jezelf weer helder waar je staat.

Als stress- en Burn-out coach loop ik met je mee op jouw pad. Het traject stemmen we samen af op jouw behoefte. We brengen in kaart welke omstandigheden tot zoveel stress hebben geleid. Ervaar je problemen op je werk? Neem je te veel hooi op je vork? Wil je alles altijd perfect doen? Of is het een combinatie hiervan.

We gaan je leven opnieuw vormgeven. Zoals jij dat wilt. Zodat je nooit meer in deze situatie terecht komt. Je gaat ontdekken waar je bent weggegaan van jezelf, waar jij je hebt aangepast en hoe je weer terugkomt.

Ben jij klaar voor een goed gesprek?

Laat je inspireren door de natuur

en ontwikkel waardevolle inzichten
Leren omgaan met stress door Dolores - Stress en Burn-out coach in Utrecht

Hi, Ik ben Dolores

Ik ben nu in een fase in mijn leven waarbij ik volop in mijn kracht sta. Samen met mijn man ben ik ouder van de twee leukste kinderen van de wereld!

Ik zorg goed voor mezelf door gezond te eten, lange wandelingen te maken in het bos of langs het strand. Naast de yogalessen die ik geef vind je me 2 x per week in de sportschool. Ik ben dol op muziek en dans wanneer ik maar kan en houd ook erg van een lekker glas Gin & Tonic!

Dat is niet altijd zo geweest. Rond mijn 28e liep ik vast. Drukke baan, relatie die stuk was gelopen, nieuwe liefde ontmoet in deze rollercoaster van stress en emoties raakte ik mezelf kwijt.

Tijdens mijn herstel dacht ik: dit nooit meer! Ik ben gaan leren om keuzes te maken vanuit mijn hart. Opnieuw te leren voelen en te leven vanuit liefde en niet vanuit angst. Natuurlijk komen er nog regelmatig uitdagingen op mijn pad. Ik zie ze als mijn levenslessen en grijp zo de kans om mezelf steeds beter te leren kennen.

Ik weet waar ik gelukkig van word en handel daar ook naar en dat geeft mij enorm gevoel van vrijheid!

Dat gevoel van dichterbij jezelf komen en vrijheid ervaren, dat gun ik iedereen!

Dolores is Stress & Burn-out Coach en Yogadocent en begeleidt bij Stress, Burn Out en het (her) vinden van Balans. Zij gaat uit van jou als geheel en zal zich daarbij richten op het mentale, fysieke en emotionele gebied. Door middel van yoga en persoonlijke coaching bij stress breng je die drie weer in verbinding met elkaar en zal je meer rust en balans ervaren in je dagelijkse leven.
werkwijze - yoga bij stress en burn-out klachten - eerste hulp bij stress en burn-out

Volg mij op social media

Contact

0611153717
hallo@doloresb.nl